WilminktheaterCorporate website, Content Marketing

Voor het Wilminktheater denken wij als online partner inmiddels al jaren mee over het efficiënt inzetten van hun online omgeving. Gezamenlijk onderzoeken we geschikte middelen voor het bereiken van de gestelde (online marketing)doelstellingen. Hierbij kijken we naar technische oplossingen die we direct uit kunnen voeren, maar zorgen we er ook voor dat we gedurende het proces constant vooruit blijven denken. Naast het technische aspect, heeft WebHare ook het design voor haar rekening genomen en zorgen we ervoor dat techniek en design elkaar continu blijven versterken.


CORPORATE WEBSITE

Voor het Wilminktheater hebben we een responsive website ontwikkeld waarbij gebruiksgemak en flexibiliteit centraal staat. Met het flexibele WebHare CMS is het Wilminktheater in staat om eenvoudig en zelfstandig nieuwe landingpages aan te maken. Het CMS biedt alle mogelijkheden om een pagina geheel naar wens in te richten en vorm te geven. 

Koppeling Itix-kassasysteem

De website van het Wilminktheater is door WebHare gekoppeld aan het al bestaande Itix-kassasysteem, waardoor er binnen het CMS veel meer mogelijk is.Secties Jeugd en zakelijk

Binnen de algemene website van het Wilminktheater zijn de secties Jeugd, Zakelijk en Educatie ondergebracht. Dit zijn aparte subsites voor verschillende doelgroepen, met een eigen look and feel. Deze sites zijn ondergebracht in hetzelfde CMS, zodat het Wilminktheater al haar websites gemakkelijk vanuit één beheeromgeving kan beheren.   


CORPORATE WEBSITE WILMINKTHEATER
wilminktheater.nl


GEPERSONALISEERDE CONTENT

Het Wilminktheater wil relevanter communiceren met individuele bezoekers over verschillende kanalen. De website van het Wilminktheater ondersteunt verschillende online marketing tools, zodat er onder andere content op maat kan worden getoond aan individuele bezoekers. Zo kan het theater nu bijvoorbeeld gerichte call to actions en voorstellingen tonen die goed aansluiten bij de bezoeker, met een positief effect op de verkoopcijfers en nog belangrijker: de customer experience.Meer Wilminktheater cases