ADTTechnology Base Twente

Area Development Twente is gebiedsregisseur voor de gebiedsontwikkeling Luchthaven Twente en omgeving. ADT is een samenwerkingsverband van de Provincie Overijssel en de Gemeente Enschede. Deze partijen zetten zich in om de transformatie van de voormalige vliegbasis Twenthe en de economie in Twente duurzaam te versterken. Onderdeel hiervan is de ontwikkeling van de Technology Base Twente: een internationale ontwikkel-, demonstratie- en productiezone.

Voor zowel Area Development Twente en Twente Airport heeft WebHare twee compleet nieuwe corporate websites gerealiseerd. Vervolgens is ook de website voor Technology Base Twente ontwikkeld, onderdeel van de voormalige vliegbasis Twenthe.

Nieuws centraal

Technology Base Twente is dé proeftuin voor bedrijven met een grote vernieuwingsdrang. Bedrijven testen en ontwikkelen hier nieuwe producten, waarbij constant nieuwe grenzen worden opgezocht. Om mensen op de hoogte te houden van deze activiteiten publiceert Technology Base regelmatig nieuwsartikelen en gaat er een online nieuwsbrief uit. De homepage van Technology Base is zo ontwikkeld, dat het nieuws centraal staat in een overzichtelijke collagevorm.

Nieuwsbrief applicatie - Pronuntio

Via de homepage kunnen bezoekers zich direct abonneren voor de online nieuwsbrief ‘Inside’. Deze nieuwsbrief verstuurt Technology Base via de E-nieuwsbrief applicatie van WebHare: Pronuntio. De opbouw van de nieuwsbrief bestaat uit secties die zijn gebaseerd op de huisstijl van de website. Bij het aanmaken van een nieuwsbrief selecteert de redactie items uit een lijst van beschikbare nieuwsberichten. Deze berichten worden automatisch verzameld vanuit de newsfeed database met verschillende relevante nieuwsbronnen. Vervolgens kan de redactie de nieuwsbrief nog handmatig bewerken en kiezen uit diverse mailinglijsten.


DIO PUBLISHER - Eenvoudig nieuws verzamelen en importeren  


Onder andere de mailinglijsten en nieuwsfeed worden beheerd in de WebHare applicatie DIO Publisher. Deze applicatie is op maat gemaakt voor ADT. De kern van DIO is het verzamelen van nieuws uit verschillende bronnen en dit zodanig importeren dat het makkelijk gebruikt kan worden voor nieuwsbrieven. WebHare sites kunnen direct de DIO applicatie voeden, bij externe sites gebeurt dit via een RSS feed. Derden hoeven geen speciale software te installeren, het beschikbaar stellen van een RSS feed is voldoende. WebHare doet de rest.