Bureau WebHareHet team

ons verhaal

WebHare werd in 1999 gelanceerd als B-Lex: een startup company vanuit de Universiteit Twente. De oprichters hebben destijds, als studenten aan de Universiteit Twente, een Content Management Systeem ontwikkeld dat MS Word documenten gebruikt als content voor webpagina’s, in een op Windows verkenner geïnspireerde werkomgeving. Universiteit Twente was direct geïnteresseerd en werd launching customer; geen slechte start voor een beginnend bedrijf. Inmiddels is de Universiteit Twente nog steeds klant bij ons en vormt een relatie waar we als team dagelijks hard aan werken. 

WEBHARE CMS +

In de loop van de jaren is WebHare uitgegroeid tot een ontwikkelplatform met krachtige componenten die naadloos op elkaar aansluiten. WebHare wordt nu landelijk gebruikt door verschillende klanten in de branches (semi)overheid, reclame, de zorg, het bedrijfsleven en e-commerce. 

Onze brede klantenkring zorgt ervoor dat WebHare als systeem continu wordt doorontwikkeld en aangescherpt. Iedere uitdaging stimuleert het creëren van nieuwe oplossingen. Dit houdt ons scherp!Door Adformatie zijn we eens uitgeroepen tot productiebedrijf van het jaar, een gegeven waar we bijzonder trots op zijn.

Team WebHare

De mensen achter WebHare zijn altijd men hun vak bezig. Creatieve nerds en specialisten; altijd op zoek naar hoe alles nóg beter kan. En met beter bedoelen we niet dat je door de technische snufjes, de digitale bomen in het bos niet meer ziet. De gebruiker staat bij ons centraal. Elke verbetering helpt de gebruiker en maakt het onderhouden van een site of applicatie nog makkelijker: Form Follows Function. Daarom zoeken we altijd de dialoog met de klant.


Arnold Hendriks

Mette van Eck

Wouter van den Berg

Rob Hulswit

Mark de Jong

Herman Borger

Kris Breuker