WebHare PlatformEen backend met talrijke mogelijkheden!

WebHare is geschikt voor elk type online oplossing. Of je nu een relatief eenvoudige website nodig hebt, of een uitgebreid online platform wilt realiseren; je ontvangt altijd dezelfde kwaliteit die je van WebHare mag verwachten. Elke website kan altijd worden uitgebreid met de extra functionaliteiten die beschikbaar zijn binnen WebHare. Daarnaast denken we uiteraard graag samen na over nieuwe mogelijkheden.


WEBHARE: multichannel PUBLICEREN VANUIT ÉÉN BEHEEROMGEVING NAAR MEERDERE KANALENVan CMS, intranet, e-commerce tot online marketing platform

De kern van het WebHare platform is WebHare Publisher: het Content Management Systeem. Echter is WebHare veel omvangrijker en bevat een ruim aanbod aan functionaliteiten en componenten, die binnen het systeem met elkaar zijn verbonden.

Daarnaast communiceert WebHare gemakkelijk met externe systemen. Dit maakt ontwikkelen binnen WebHare onder andere zo eenvoudig. Als er extra functionaliteiten nodig zijn of je hebt specifieke wensen, dan voegen we dit toe. Indien gewenst geheel op maat. WebHare Publisher CMS

WebHare Publisher is de kern van het WebHare platform. In WebHare Publisher onderhoud je met gemak één of meerdere sites zonder dat daar technische kennis voor nodig is. 

WebPack Formulieren

Het WebHare platform beschikt over een eigen formulieren editor: WebPack. De WebPack applicatie biedt een gebruiksvriendelijke omgeving voor het beheren van formulieren en enquêtes op WebHare websites. 

WebHare Newsletter

Door het gebruiksvriendelijke systeem met contentblokken stel je heel eenvoudig een WebHare Newsletter samen. Ben je tevreden? Bekijk dan gelijk een preview en verstuur een testzending, voordat de nieuwsbrief echt de deur uitgaat. 


WebHare Webshop

Tegenwoordig kan iedereen zo een webshop starten. Er zijn genoeg templates beschikbaar en vaak zijn deze ook nog helemaal gratis. Maar wat als je webshop echt een succes wordt? En uit zijn voegen dreigt te barsten?

WebHare Applicaties

Binnen het WebHare Platform bouwen we volwaardige online applicaties die volledig geïntegreerd zijn in het WebHare landschap en kunnen 'praten' met externe systemen.

WebHare Support

WebHare staat bekend om de uitmuntende support. Is er een probleem dan lossen we dat op en dan zijn er ook nog de uitgebreide online handleidingen beschikbaar op docs.webhare.nl


MEER WETEN OVER HET WEBHARE PLATFORM?

Neem contact op met Marcel en hij vertelt je graag meer over
alle specificaties en mogelijkheden van WebHare.