Hoe herken je een browserversie?

De website Detect my browser herkent automatisch in welke browser je werkt en welk versienummer hierbij hoort. Geeft deze website bij jou geen resultaat, dan kun je zelf achterhalen met welke versie je werkt:

INTERNET EXPLORER (WINDOWS)

• Open de browser, klik rechtsboven in het menu op Help, het icoon met vraagteken of op het tandwieltje rechtsboven. En klik op Over Internet Explorer.

111115_OIE

MICROSOFT EDGE

• Open de browser. Klik rechtsboven op . Klik op Instellingen en scrol naar beneden en bekijk de info onder 'Informatie over de app'.

MOZILLA FIREFOX (WINDOWS)

• Open de browser, klik rechtsboven op  voor het menu. Klik onder in het venster dat verschijnt op het vraagteken en vervolgens op Over Firefox.

MOZILLA FIREFOX (MAC)

• Open de browser, klik linksboven in het hoofdmenu Firefox op Over Firefox.

GOOGLE CHROME (ALLE VERSIES)

• Open de browser. Klik op het icoon met de drie puntjes  en vervolgens op Over Google Chrome.

SAFARI (MAC)

• Open de browser, klik linksboven in het hoofdmenu Safari op Over Safari.