Hoe een WebHare standaard tool helpt in de Corona crisisCoronaGeldhulp tool

In deze moeilijke tijd hebben ActaVerba en WebHare bv besloten om belangeloos onze kennis en ervaring in te zetten om mensen te helpen die financieel zwaar geraakt worden door de coronacrisis.

WebHare beschikt over online tools waardoor we in een extreem korte tijd coronageldhulp.nl konden realiseren. Coronageldhulp is een tool die mensen met geldzorgen en problemen helpt met het vinden van de juiste financiële hulp en regelingen in deze crisis. We hebben daarbij gebruik gemaakt van verschillende openbare bronnen, o.a.: Rijksoverheid, De Belastingdienst, De Kamer van koophandel, Gemeenten, Wijzer in geldzaken, Nibud, Nederlandse Vereniging van Banken, Verbond van Verzekeraars, Divosa, VNG.

Coronageldhulp geeft een zo persoonlijk mogelijk overzicht van de overheidsregelingen en andere maatregelen. We verwijzen door naar instanties waar je terecht kunt. We doen ons best om zo compleet mogelijk te zijn en verbeteren continu. We slaan de informatie die je geeft niet op en hopen iedereen die het nodig heeft hiermee op weg te helpen in deze moeilijke tijd.

De techniek achter de tool
In het CMS van WebHare kan je in korte tijd vergelijkbare hulptools realiseren. De basis is een vraag en antwoorden beslisboom waarmee je binnen een paar uur al een tool hebt staan. Voor de coronageldhulptool hebben we de standaardtool uitgebreid met o.a. koppelingen aan gemeente databases en de Kamer van Koophandel waardoor de tool nog slimmer wordt.

Heb je interesse of wil je gewoon meer weten?
Neem dan contact op met Marcel Hein of Arnold Hendriks.