WebHare PublisherMéér dan een CMS

Snel aan de slag

WebHare Publisher is de kern van het WebHare platform. In WebHare Publisher onderhoud je met gemak één of meerdere sites zonder dat daar technische kennis voor nodig is. Na een korte introductie kan iedereen met WebHare Publisher aan de slag.  

Standaard al veel beschikbaar

WebHare is meer dan slechts een CMS. Wanneer je inlogt in de beheeromgeving zie je op het startscherm daarom vaak meerdere applicaties, zoals:

  • WebHare Publisher: het Content Management Systeem
  • WebPack: de formulieren editor
  • WebHare Newsletter: voor professionele e-nieuwsbrieven
  • WebHare gebruikersbeheer (bij veel backoffice gebruikers)


De applicaties zijn eenvoudig in gebruik en sluiten naadloos op elkaar aan. Gezamenlijk bekijken we welke applicaties van toepassing zijn, voor een sterk en passend online product op maat.


Als je met mappen en bestanden en een teksteditor kunt werken, kan je ook een WebHare site of applicatie onderhouden.

Mappen zijn in WebHare Publisher menu items en de onderliggende bestanden vormen de webpagina’s. De volgorde in de beheeromgeving is de volgorde van de website, dus je weet altijd exact waar je aan het werk bent in de site.

WebHare Teksteditor 

De WebHare Teksteditor doet wat je van een online tekstverwerker mag verwachten, maar gaat ook veel verder:

  • Teksten uit MS Word of een webpagina kopieer en plak je rechtstreeks in de WebHare Teksteditor.
  • Afbeeldingen en video's (YouTube en Vimeo) worden automatisch responsive getoond op de website. Hier hoef je zelf niets extra's voor te doen.
  • Met flexibele inline componenten kun je pagina's nog verder verrijken.


optimale pagespeed VOOR GOOGLE

WebHare pagina's zijn snel en scoren hoog in Google PageSpeed Insights. Het maakt niet uit hoe groot de foto's of video's zijn die je plaatst. WebHare zorgt er automatisch voor dat de pagina op desktop, tablet of mobiel optimaal presteert!

flexibele inline componenten

In een klassiek CMS werk je vaak met templates, zoals een 'sub-home template' of een 'landing page template'. Binnen WebHare pakken we dit anders aan. In plaats van rigide templates werken we met flexibel inzetbare inline componenten, die je op elke pagina kunt gebruiken.

Zie het als een toolbox met kant-en-klare, virtuele bouwstenen; speciaal op maat voor jouw unieke WebHare site. Bijvoorbeeld een inline fotoalbum met fullscreen afspeelmogelijkheid of custom contentblokken voor call to actions.


VEILIG

WebHare is een extreem veilig CMS. De WebHare sites zijn altijd up-to-date; Regelmatig vinden er updates plaats, zonder hinder voor de sites. De architectuur van het WebHare platform zorgt er ook voor dat het hacken van een WebHare site extreem moeilijk is. Kortom; veiligheid staat voorop.

HOSTING

De WebHare sites worden gehost op servers met razendsnelle SSD-schijven. De hosting locaties zijn ISO9001:2008, ISO27001:2005, en ISO22301:2012 gecertificeerd. WebHare staat bekend om haar uitstekende en snelle support.

SEO OPTIMIZED

WebHare ondersteunt alle belangrijke SEO-eisen van Google. De meeste zaken zijn al standaard in het systeem verwerkt, zonder dat de gebruiker hier iets voor hoeft te doen. WebHare heeft daarnaast alle expertise en techniek in huis voor cutting edge online marketing.

Responsive preview

In WebHare Publisher controleer je gemakkelijk hoe de responsive pagina getoond wordt op verschillende devices (desktop, laptop, tablet, mobile).


MEER WETEN OVER WEBHARE PUBLISHER?

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van de functies in WebHare Publisher; 
de mogelijkheden zijn onbegrensd. Meer weten?