De WoonplaatsKlantportaal, koppelingen

Woningcorporatie De Woonplaats is inmiddels al jaren een tevreden gebruiker van WebHare. De corporate website draait volledig op het WebHare CMS, net als het online klantportaal voor huurders en woningzoekenden.

ONLINE KLANTPORTAAL 

Een belangrijk onderdeel van de website is het online klantportaal Mijn Woonplaats. WebHare heeft het klantportaal volledig op maat gebouwd voor De Woonplaats en haar woningzoekenden in Enschede en de Oost-Achterhoek. Via het klantportaal kunnen huurders snel en eenvoudig al hun woonzaken online regelen. Daarnaast kunnen woningenzoekenden zich via het klantportaal inschrijven in het woonruimteverdeelsysteem Woonvinder. 

koppeling WOONVINDER

WebHare heeft de koppeling gerealiseerd tussen het online klantportaal en Woonvinder. Op dit onderdeel van de website staat continu het nieuwe woningaanbod van De Woonplaats. Woningzoekenden kunnen zich hier gratis registreren en ontvangen via e-mail het meest actuele aanbod met huurwoningen. Ook kunnen zij hier bijvoorbeeld zoekopdrachten instellen naar woningen die voldoen aan hun woonwensen.

koppELing (bedrijfssoftware)systemen

De Woonplaats maakt gebruik van het ERP-systeem (bedrijfssoftware-systeem) Dynamics Empire van Cegeka. WebHare verzorgt de koppeling hiervan met de website en de gegevens uit het klantportaal en Woonvinder.

Onlangs is De Woonplaats overgestapt van het softwaresysteem SG naar Dynamics Empire. Met dank aan de flexibiliteit van WebHare zijn de aanpassingen voor woningzoekenden en huurders grotendeels geruisloos verlopen, ondanks de grote wijzigingen aan de backoffice en de achterliggende systemen.