registratieproces oeso

Jaarlijks vindt er vanuit de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) een internationale conferentie plaats over thema’s rondom sociaal en economisch beleid. In 2016 vond het tweedaagse symposium over Financiële educatie plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam, met openingswoord van koningin Máxima. Deze conferentie was een initiatief vanuit de OESO en het platform Wijzer in geldzaken (een initiatief van het Ministerie van Financiën), met koningin Máxima als erevoorzitter.


custom online registratieformulier

In opdracht voor Wijzer in geldzaken ontwikkelde WebHare voor het registratieproces van de conferentie over Financiële educatie, een custom online registratieformulier voor de inschrijvingen. WebHare heeft voor deze opdracht zowel de bouw als het design gerealiseerd.

custom applicatie

Voor het registratieformulier is in de WebHare Application Portal een speciale applicatie op maat gebouwd. Om goed inzicht te houden in de aanmeldingen hebben zowel Wijzer in geldzaken als OESO toegang tot de inschrijvingen in de backoffice van deze applicatie.

VOLLEDIG HERBRUIKBAAR

Het systeem voor het registratieproces is zo gebouwd, dat het volledig herbruikbaar is voor vervolgconferenties van de OESO. Als gevolg en de tevredenheid over de applicatie, besloot ook Nieuw Zeeland voor hun Auckland OECD conference (Organisation for Economic Co-operation and Development) gebruik te maken van de applicatie.