WebHare FormulierenAVG-proof

Het WebHare platform beschikt over een krachtige formulieren editor. 
WebHare Formulieren kunnen volledig in de huisstijl van de klant gerealiseerd worden en desgewenst gekoppeld worden aan het eigen CRM. Functies en mogelijkheden

WebHare formulieren bevatten standaard  al de meest gebruikte soorten vragen, maar maatwerk is ook mogelijk: zo kunnen we specifieke koppelen aan andere databases of informatiesystemen om daaruit informatie op te vragen. 

De resultaten van de invulvelden worden opgeslagen in het formulier, kunnen gemaild worden worden en/of geëxporteerd worden als Excelbestand. De dataretentie kan worden aangepast om niet onnodig gegevens te bewaren - zo helpen we om makkelijk aan de AVG-regels te voldoen. 

De formulieren editor bevat uiteraard de mogelijkheid tot het maken van formulieren met meerdere pagina's waarbij men ook pagina's of vragen kan overslaan (slimme formulieren).

Meer weten over alle functies? 

Voorbeelden Type vragen 

 • Open vraag met kort antwoordveld (één regel)
 • Open vraag met lang antwoordveld (meerdere regels)
 • Meerkeuzevraag (aanvinkvakjes, keuzerondjes of een pulldown)
 • Bestand toevoegen (uploaden)
 • Afbeelding toevoegen (uploaden)
 • Datum
 • Tijd
 • E-mailadres (hier kan eventueel een bericht naar worden verzonden)
 • Getal
 • Opmerkingenveld of tekstbericht
 • Anti-spam veld


Zelfhulp/beslisboom 

Eeen nieuwe ontwikkeling binnen WebHare Formulieren is de zelfhulp/beslisboom tool.
Met de beslisboom kan je de online bezoeker in een paar stappen begeleiden naar de juiste informatie. De beslisboom is opgebouwd uit een meerdere vragen met een aantal opties. Elke optie verwijst naar een andere vraag, een tekst of een verwijzing.

 

Een voorbeeld van een WebHare beslisboom is Coronageldhulp. Dit is een hulptool die zzp’ers, ondernemers en werknemers een persoonlijk overzicht geeft van regelingen waarmee ze door de coronacrisis kunnen komen. Het is laagdrempelig, toegankelijk en in 2 minuten weet je wat er mogelijk is aan steunmaatregelen. Coronageldhulp is een belangeloos initiatief gemaakt door ActaVerba in samenwerking met WebHare

CRM Koppeling

WebHare formulieren kunnen ook resultaten doorsturen naar een CRM-systeem. Dit moet eenmalig ingericht worden (maatwerk) maar daarna kan elk formulier hier gebruik van maken. Het is dus ook heel goed mogelijk om de gegevens nooit meer op te slaan in het CMS maar direct door te sturen naar het eigen CRM systeem.

CRM Mail

Vanuit WebHare kan er ook direct gepersonaliseerde CRM mail verstuurd worden. Dat kunnen eenvoudige notificaties zijn of volledige verzorgde opmaak in de eigen huisstijl.

Meer weten?

Neem dan contact op met ons op zodat we kunnen laten zien welke uitgebreide mogelijkheden er zijn.