WebHare ApplicatiesOnline applicaties op maat

WebHare is een volwaardig ontwikkelplatform, noem het een soort Windows op het Web. Met WebHare kunnen we daarom elke denkbare online applicatie bouwen. Om een indruk te geven van de veelzijdige mogelijkheden van WebHare Applicaties, tonen we op deze pagina een aantal praktijkcases.

Versiebeheer LabMicta

Voor LabMicTa (Laboratorium Microbiologie Twente Achterhoek) ontwikkelden wij een versiebeheersysteem (vier ogen principe) voor het CMS en daarnaast een Vademecum. Hiermee voldoet LabMicta ook online aan de ISO-15189 normen. Elke publicatie, naamswijziging of verplaatsing moet geaccordeerd worden. Ook bijlagen zoals een PDF worden ondersteund in het versiebeheersysteem.


OPLEIDINGsDATABASE UNIVERSITEIT TWENTE

Alle relevante opleidingsinformatie van de Universiteit Twente wordt centraal beheerd in het Course Cource System (een WebHare applicatie). Deze opleidingsinformatie wordt vervolgens op verschillende wijzen en voor verschillende doeleinden, multichannel gepubliceerd. Op de eigen websites maar ook naar externe kanalen, zoals Studiekeuze123.

Theaterbeheer applicatie

Voor het Wilminktheater hebben we naast de WebHare Publisher website, een Theaterprogramma beheerapplicatie gebouwd. Stamgegevens uit het kassasysteem Itix, kunnen hiermee worden verrijkt met een veelvoud aan mogelijkheden. Ook worden in deze applicatie persoonsgerichte marketingacties uitgezet, waardoor de bezoeker op de Wilminktheater website specifieke informatie op maat te zien krijgt (zoals aanbiedingen met voorstellingen uit zijn of haar favoriete genre).


Meer weten over WebHare Applicaties?

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijkheden van WebHare applicaties. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Meer weten over WebHare applicaties?

Arnold Hendriks