Chocomel elfstedenbarometer

it giet oan of it giet net oan

De laatste elfstedentocht werd gereden in 1997. Maar wanneer het weer een beetje goed begint te vriezen, begint het toch weer te kriebelen bij menig schaatsliefhebber in Nederland. Opnieuw gebeurde dit in 2012, de elfstedenkoorts brak uit en Chocomel sprong hier op in met de Elfstedenbarometer!  

Gaat ie door, of niet? Met de Chocomel Elfstedenbarometer konden mensen online bekijken hoe groot de kans op een elfstedentocht op dat moment was. WebHare verzorgde de technische implementatie van de applicatie, waaronder de Meteo Consult koppeling voor de exacte voorspellingen. Daarnaast zorgden we ervoor dat posts van de diverse social media over de tocht op de website verschenen. In de beheeromgeving van de applicatie kon de webredactie van Chocomel de voorspellingen en social media posts beheren. 


een winter lang gratis chocomel!

Deelnemers die de kans op een Elfstedentocht via de website op hun Twitter-account deelden, maakten kans op een winter lang gratis Chocomel. 5 prijzen met 100 literpakken en 50 blikjes Chocomel werden opgestuurd naar de gelukkige winnaars. De actie liep van 31 januari tot 30 maart 2012.