Laboratorium MedlonWebsite, Infobank, Cursussen

Voor Laboratorium Medlon hebben we een responsive website ontwikkeld voor de consument, een informatiebank voor professionals en een intranet, van concept en design tot aan realisatie. 

Medlon corporate website

De publieke site van Medlon is volledig responsive, dus goed te bekijken op alle devices. De verschillende doelgroepen; patiënten, trombosedienst, professionals en organisaties weten de site dagelijks goed te vinden. De webredactie van Medlon kan al deze sites makkelijk en flexibel beheren, zonder dat de hulp van de technische partner bij nodig is; alles is zelf instelbaar.


Cursussen

WebHare denkt graag mee over oplossingen voor de gezondheidszorg. Een bijzonder onderdeel op Medlon.nl is het aanbod van cursussen voor medewerkers, professionals en patiënten. Binnen het CMS is een cursus-applicatie gebouwd waarin Medlon cursussen of (een reeks dezelfde) cursusmomenten kan aanmaken voor professionals of patiënten.

Medlon website
Bekijk de site


intranet

Weblon is het intranet van Medlon. Via het Intranet hebben de medewerkers van alle Medlon locaties dagelijks toegang tot nieuws en belangrijke informatie van en over de organisatie. Veel bezocht zijn het “smoelenboek” een overzicht van alle medewerkers dat automatisch wordt geüpdatet vanuit het HR-systeem van Medlon. Ook is er een interne- en externe telefoongids aanwezig die makkelijk door Medlon kan worden geactualiseerd met informatie uit andere systemen.


Medlon kennisbank

De Medlon informatiebank is een besloten gedeelte van medlon.nl met extra informatie voor de ziekenhuismedewerkers van MST of ZGT.