Protestantse Theologische Universiteit (PThU)PThU websites en applicaties

De Protestantse Theologische Universiteit (PThU) is een levensbeschouwelijke universiteit voor theologie, gevestigd in Amsterdam en Groningen. Voor PThU heeft WebHare responsive, meertalige websites gebouwd: een publieke website, een intranet voor medewerkers, een studentenwebsite (Studentnet) en diverse mini-websites.

Met het flexibele WebHare CMS is PThU volledig vrij in het bepalen van de indeling en structuur van de website. Binnen het CMS van PThU heeft WebHare tevens nog een aantal applicaties op maat gebouwd. Lees hieronder meer.

NIEUWS EN AGENDA APPLICATIE

Voor het weergeven van nieuws-, agenda- en blogitems is de Nieuws & Agenda-applicatie ingebouwd. Vanuit één centrale bron in het CMS kan de redactie hetzelfde bericht, op verschillende plekken publiceren in de diverse PThU-websites. Daarnaast kan de redactie exact het moment van publicatie inplannen.

APPLICATIE MEDEWERKERSBEHEER

Om gegevens van medewerkers te beheren heeft WebHare de applicatie Wie-is-wie beheer / MijnProfiel ontwikkeld. Met deze applicatie kunnen medewerkers van PThU hun eigen profiel beheren. De gegevens uit het profiel zijn vervolgens zichtbaar op diverse locaties op de publieke website en het intranet. Medewerkers loggen via het intranet in met hun persoonlijke login, dat hen toegang geeft tot het onderhouden van hun profiel. Op deze profielpagina kunnen zij onder andere hun contactgegevens aanpassen en links naar social media of downloads plaatsen; bijvoorbeeld links naar door hen uitgevoerde onderzoeken en publicaties. Het profiel kun je ook wel zien als een eigen persoonlijke (mini)website, binnen de verzameling websites van de PThU.