Radboud Universiteit NijmegenBeurzenformulier

Voor de studentenwerving organiseert de Radboud Universiteit regelmatig internationale beurzen. Tijdens deze beurzen wordt gebruik gemaakt van beurzenformulieren voor het inschrijven van studenten. Nu komt het vaak voor dat er tijdens deze beurzen sprake is van een slechte, of zelfs helemaal geen internetverbinding. Daarom was er bij Radboud Universiteit de wens voor een beurzenformulier dat ook offline gebruikt kan worden.

Offline beurzenformulier

WebHare heeft voor Radboud de technische realisatie uitgevoerd van een geheel nieuw, offline te gebruiken (meertalig) beurzenformulier met bijbehorende applicatie. Wanneer een device waarop de inschrijvingen plaatsvinden (laptop of tablet) offline wordt gebruikt, worden alle inschrijvingen lokaal opgeslagen in een centrale applicatie. Bij de eerstvolgende internetverbinding worden alle inschrijvingen automatisch verzonden naar de server. Vanuit deze ‘RU Beurzen’-applicatie kan Radboud de inschrijvingen exporteren voor gebruik van het eigen CRM-systeem.

radbout universiteit beurzen-applicatie

De RU Beurzen-applicatie

In de beurzen-applicatie staat een overzicht van de aanmeldingen voor verschillende beurzen. Daarnaast maakt de applicatie automatisch per beurs een uitgebreid statistiekenoverzicht aan met het aantal aanmeldingen per opleiding. Na inschrijving wordt er automatisch een bevestigingsmail verstuurd vanuit de WebHare beheeromgeving aan de hand van diverse business rules.