Repsonsive websites vmbo en mbo scholenHelicon Opleidingen

Helicon Opleidingen biedt eigentijds groen onderwijs voor vmbo en mbo in Noord-Brabant en Gelderland.  Met het CMS van WebHare kan elke school z'n eigen (sub)site onderhouden binnen de nieuwe corporate online huisstijl van Helicon.

Responsive, eigentijdse website

Helicon opleidingen heeft nu een moderne aantrekkelijke site; volledig responsive en goed vindbaar voor Google met een hoge score in Google Pagespeed Insights. Ook op smartphones en tablets heeft de bezoeker nu een optimale gebruikservaring. Een belangrijk gegeven, aangezien  jongeren zich primair oriënteren met hun smartphone. 

FLEXIBELE COMPONENTEN

In plaats van vaste (rigide) templates voor het design, bestaat de lay-out uit flexibele componenten die overal in de website eenvoudig en snel kunnen worden ingezet. Helicon Opleidingen kan flexibel en creatief omgaan met de indeling van de website.

OPLEIDINGSOVERZICHT + KEUZEQUIZ

Voor de MBO scholen is er een centraal overzicht van alle opleidingen gebouwd met uitgekiende filtering. Daarbij kan de studiezoeker een keuzequiz doen die altijd actueel is omdat Helicon in de backoffice deze quiz zelf kan onderhouden, op basis van de quiz krijgt de studiezoeker een advies op maat!

Scrum project werkwijze

De nieuwe website van Helicon Opleidingen is het resultaat van een intensieve en goede samenwerking tussen het team van Helicon, het designbureau Neerlandsvlak en WebHare bv. Dankzij de voordelen die Scrum biedt hebben we gezamenlijk een complexe opdracht, met duidelijk gedefinieerde sprints tot een perfect eindresultaat gebracht.


Helicon opleidingen
Website Helicon

NIEUWS- EN OPEN DAGEN APPLICATIE


Elke vmbo en mbo school kan in de centrale Nieuws en Open dagen applicatie de eigen nieuws en open dagen onderhouden. De open dagen worden dan ook automatisch op de algemene overzicht gepubliceerd.
Bij het nieuws kunnen ook de social kanalen worden toegevoegd die vervolgens privacy- en AVG vriendelijk op het nieuwsoverzicht worden getoond tussen de eigen nieuwsitems door.