Universiteit TwenteEligibility Check

Om studenten advies te geven of ze in aanmerking komen voor een (master)opleiding bij de Universiteit Twente, heeft WebHare een handige tool gebouwd: de Eligibility Check. Met deze online tool krijgen studenten in ongeveer vijf minuten een indicatie van de kans om toegelaten te worden tot een masterprogramma.


Laagdrempelig en efficiënt

De online check is een laagdrempelige manier voor studenten om eenvoudig en snel informatie in te winnen. Voor de UT scheelt het aanzienlijk in tijd aangezien zij niet meer iedere student persoonlijk hoeven te benaderen in het voortraject. Een groot aantal (toekomstige) studenten, is na de check al voldoende geïnformeerd en kan direct door naar de inschrijving.

Persoonlijk advies en inschrijfcode

Het resultaat van de check bestaat uit een uitgebreid persoonlijk advies. In de tool vullen studenten hun persoonlijke gegevens in en vooropleidingen die zij hebben gevolgd. Na het invullen van de check, ontvangt de student het advies en een officiële e-check code waarmee eventueel direct de inschrijfprocedure kan worden afgerond. Naast de Eligibility Check is op elke opleidingspagina een gedetailleerde lijst met toelatingseisen terug te vinden.