Het aanspreekpunt vanuit de overheid voor zorginnovatorenZorg voor innoveren

Zorg voor innoveren is het centrale aanspreekpunt vanuit de overheid voor zorginnovatoren. Het is een initiatief waarin 5 overheidspartijen (Ministerie van VWS, Zin, NZa, RVO en ZonMw) de krachten hebben gebundeld met als doel zorginnovatoren te adviseren, informeren en verbinden.

Met een update van de huisstijl werd het ook tijd een nieuwe website te ontwikkelen die de informatie voor zorginnovatoren optimaal ontsluit. Het concept en design van de website is (in nauwe samenwerking met het team van Zorg voor innoveren) ontwikkeld door WebHare bv.


Zorg voor innoveren
Bezoek de Zvi site


Flexibele CMS functies

Het CMS WebHare Publisher bevat standaard al heel veel functies en is flexibel van opzet waardoor de redactie de website optimaal kan onderhouden. Met faceted search kunnen bezoekers van de website de zoekresultaten kunnen verfijnen door filters toe te passen.


Financiële wegwijzer

Er is een financiële wegwijzer in de vorm van een informatiebank. Hier kun je filteren op bijvoorbeeld innovatiefase en het gewenste financieringsbedrag.

Ook zie je in één oogopslag welke vorm van bekostiging geschikt is voor jouw organisatie.

De database wordt gevuld door de aanbiedende organisaties die elk een eigen toegang hebben en zelf de instrumenten kunnen beheren.

Kennisbank

Binnen de uitgebreide en overzichtelijke kennisbank navigeer je nu snel en overzichtelijk. Hier vind je alle informatie over het implementatieproces; licenties, opschaling, internationalisering en nog veel meer.

De Kennisbank heeft een eigen zoekfunctie met filtering op thema en heeft een slim menu waardoor men heel diep in een onderwerp kan navigeren en steeds duidelijk blijft waar je bent.


Digitoegankelijk

De website bevat heel veel functionaliteiten en toch is deze geheel digi-toegankelijk. Bij het ontwerpen en bouwen van deze websites letten wij op deze eisen, dat zit in ons DNA. Een website moet voor iedereen bruikbaar zijn, ook voor mensen met een visuele of lichamelijke beperking.