week van het geld

Van 25 tot en met 29 maart 2019 vindt de 9e editie van de Week van het geld 2019 plaats. Wijzer in geldzaken (een initiatief van het ministerie van financiën) organiseert deze themaweek met als doel kinderen te leren omgaan met geld. Voor deze campagne heeft WebHare een campagne website ontwikkeld, die net als Wijzer in geldzaken volledig draait op het WebHare Publisher CMS.

flexibele bouwstenen

Met het gebruiksvriendelijke en flexibele WebHare Publisher CMS, is de structuur van de website eenvoudig en vrij in te delen door de redactie van Wijzer in geldzaken. De basis van de website wordt gecreëerd via de tekstverwerker in het CMS. Hierin zit een optie voor extra inline componenten en widgets (ook wel contentblokken of bouwstenen), waarmee iedere pagina kan worden verrijkt. Speciaal voor het ministerie van financiën hebben we enkele componenten op maat gebouwd. 


OPENING DOOR KONINGIN MÁXIMA

Ook dit jaar was Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van het platform Wijzer in geldzaken, aanwezig met een toespraak ter gelegenheid van de Global Money week en werd de website goed uitgelicht.