wijzer in geldzaken

In opdracht van het Ministerie van Financiën ontwikkelde WebHare de website voor Wijzer in geldzaken: Het platform waarop partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid, onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties, hun krachten bundelen om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen.

De kracht van wijzeringeldzaken.nl is dat de website niet bestaat uit hele lappen tekst, maar toch ontzettend veel informatie bevat. Hiervoor in de plaats vind je in de vorm van korte checklists, tips en tricks, allerlei educatieve informatie en handige downloads; speciaal geselecteerd op levensfase of onderwerp.

handige tools

Speciaal voor Wijzer in geldzaken bouwden we diverse custom applicaties. Waaronder de pensioentool Wat moet ik doen met mijn pensioen? en de tool Wat betekent dit voor mij? Deze slimme rekentool geeft inzicht in de veranderingen door gewijzigde wet- en regelgeving, die invloed kunnen hebben op je inkomsten. Ieder jaar wordt deze tool geüpdatet conform de nieuwste wet- en regelgeving. De redactie past de gegevens eenvoudig aan in de beheeromgeving van de applicatie en de tool is weer volledig up-to-date.